Uw digitale Televisie volledig terugbetaald bij Tvvlaanderen.

18/11/2016
door Richard
TV Vlaanderen

Kies tot en met 1 januari 2017 voor digitale televisie van TV Vlaanderen en krijg tot 100% terugbetaald bij aanschaf van een compleet set.Hoeveel je krijgt terugbetaald is afhankelijk van het gekozen zenderpakket.

Complete set voor Tv Vlaanderen is er al vanaf € 199,-In combinatie met een basic pakket voor 24 mnd krijgt u € 100,- retour en bij een basic+ € 199,-

Nederlandse TV in uw tweede huis

23/10/2015
door Richard

We gaan naar ons vakantiehuis en we nemen mee...

...al onze favorieten van TV!

U gaat op vakantie om alle hectiek achter u te laten. Vrienden, familie, buren? Waanzinnig aardige mensen, maar u kunt best even zonder. Carrière, hobby’s, sport?Heel belangrijk, maar soms is het lekker om er niet over na te denken. En dus verruilt u uw reguliere uitzicht graag voor het uitzicht van uw vakantiewoning... Nooit meer tv-heimwee! Of u nu uitkijkt over een rustieke olijfboomgaard of de azuurblauwe zee die u vanaf de veranda bijna kunt kussen; er is één ding wat u na een paar dagen mist; uw favoriete televisieprogramma’s! Vanaf nu is die vorm van heimwee overbodig. Met CanalDigitaal ziet u namelijk precies hetzelfde als thuis. Maar dan met een mooier uitzicht!

Kom bij ons langs en laat u vrijblijvend informeren over de mogelijkheden.

Pure,digitale radio (DAB)nu ook verkrijgbaar bij M-sat

23/09/2015
door Richard

U kunt nu bij ons ook terecht voor een aantal DAB radio's,waaronder het merk Pure.Pure maakt mooie radio's om te zien maar ook zeker om te luisteren.Bij ons vind u een heel aantal die uit voorraad leverbaar zijn , zoals de Pure pop,Evoke D2,Evoke D4,Evoke D6.

U kunt altijd komen luisteren in onze echte winkel

http://www.pure.com/nl/home

RTL Z nog steeds niet bij canaldigiaal

23/09/2015
door Richard
7 September is de nieuwszender RTL Z gestart. Deze zender is bij ons en een aantal andere aanbieders nog niet te zien omdat er nog geen overeenstemming is over de doorgifte ervan. Houd onze website in de gaten voor het laatste nieuws.

24 kitchen vanaf nu bij canaldigitaal

23/09/2015
door Richard

Per 22 september kunt u via CanalDigitaal naar de populaire zender 24Kitchen kijken.

24Kitchen is vanaf die datum beschikbaar vanaf het BasisHD-pakket.

Stem af op kanaal 64.

Wilt u de zender handmatig inladen gebruik dan de volgende gegevens: ASTRA 23,5 – 12.187 – H – 27.500 – 2/3.